Låt den rätte komma in



Jag har faktiskt inte läst boken, men jag har läst en annan bok av samma författare; Hanteringen av de odöda av John Ajvide Lindqvists. Det var ungfär två år sedan jag läste den, kanske ännu längre tillbaka i tiden, men jag minns att jag tyckte om den.

Den här filmen var rent ut sagt rå, i slutet av filmen blev det vekligen för mycket för mig, jag mådde illa och ville inte se på den mer. Slutet tyckte jag inte om.

I princip avgudade jag "Oscars" tapeter, och dessutom fann jag en väldigt stor likhet mellan honom och M. Varenda drag i ansiktet, de smala läpparna, som formar en slags ihopsamlad min, och framför allt hans veck i hakan.

Jag kunde alltså valt en mycket mörkare bild, men för en gång skull gillade jag allt det ljusa i denna filmen.


Postat av: Bengan

Åh hjärtat, ja den var faktsikt rå, riktigt rå. Jag kan inte sluta tänka på den gubben som satt framför oss, och flög upp varje gång det kom något läskigt..hihi. Men i det stora hela så var filmen väldigt bra, och ovanlig var den för att vara en svensk film. Jag håller verkligen med dig om att Oscar liknade M. väldigt mycket:) det är så sant, så sant! Puss på dig mitt gull<3

2008-10-25 @ 13:56:08
URL: http://emeliebengtssons.blogg.se/
Postat av: Moni

hej hej, har allt varit bra i helgen kramizz?

2008-10-26 @ 22:49:12
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Moni

svar: joho min helg har med varit kanon... mindre bra dag idag =( hehe kramizz

2008-10-27 @ 23:56:39
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack så jättemycket :D Roligt att du gillade den!



Åh du måste läsa boken! Svinbra. Man vill inte lägga ifrån sig den. Fast själv har ja inte hunnit se filmen. Måste göra de snart :)

2008-11-14 @ 22:18:02
URL: http://lonken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: