Kvällstimmarna

Kvällstimmarna har avnjutits i sällskap med en väldigt kär vän, en söt tekanna, kärlekste och varma ord om hösten. Efter arbetet åkte jag direkt och kämpade mig igenom ett spinningpass, och därefter åkte jag hem till en gammal, men också nuvarande, vän. Vi promenerade genom de små gatorna kring Slottsstaden i Malmö stad och köpte med oss mat hem från Greekway. Har jag sagt att de erbjuder en fantastiskt god bönsallad? Om inte, så vet ni det nu.

Postat av: jennifer,

hej du,

thékannor är bäst. mycket mysigare så. jag har en himla fin från ikea som var både billig & ganska tjusig, men de har väl inget vidae stort utbud där. kommer du förbi lila kristianstad får du kika in på mitt gamla jobb på teapot, där har de hur mycket fint porslin som möjligt. tehuset java har en del fint med, lite klassiska prylar från london pottery. http://www.tehusetjava.se/sv/sidor/53/64/hem.aspx

annars är ju second hand, loppis & tradera alltid roligt att spana in.

2011-08-23 @ 08:33:34
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: JHH

sv. dela upp den i de två delarna. Då behöver inte lägga energi på den långa listan samtidigt. jag hade aldrig orkat det annars ;)

2011-08-23 @ 10:06:37
URL: http://jhh.blogg.se/
Postat av: tilda.josefina

kärleks-te. det drack jag med min finaste vän den första kvällen på väg mot morgon när sommarlovet inte redan funnits. När vi slutat skolan och det var den första natten på väg mot morgon bara.. tack förresten.

2011-08-23 @ 21:26:16
URL: http://attondel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: