Inför Nobelpriset i litteratur

Torsdagsmorgon med uppladdning inför årets nobelpris i litteratur(som avslöjas klockan 13.00 i förmiddag) med banan- och bärsmoothie med fruktbitar i och krossade linfrön ovanpå, en stor kopp svart kaffe, tre stekta ägg med salt och en liten skål med mini yoghurt blåbär (som inte syns på denna förgrömmade bild).
Mr Toll har fått en inbjudan att infinna sig hemma hos mig strax innan lunch då vi ska ta en fika och med spänning se vem som blir årets litteraturpristagare.
När vi bestämde oss för denna träff under gårdagen, talade vi också lite kort om vem det skulle kunna vara som får detta ärofyllda pris? Vi kom inte fram till något konkret namn utan var endast eniga om tanken att det skulle bli någon vars namn ännu är okänt för oss.
Men vem vet, det kanske den brasilianske författaren eller rent av Oates! Vem tror ni får äran? Och tänker ni titta på cermonin som sänds från kl 12.55 i Svt1 direkt från Svenska Akademin?
Nu ska jag springa iväg och hämta några stenciler på skolan som vi behöver till vårt arbete i Case Management med förhoppningen om att vara tillbaka en god stund innan Mr Toll dyker upp, så godsakerna kan förberedas och ljusstakarna tändas under den här höstliga 6:e oktober.

Postat av: L

Oh, vad mysigt ni verkar ha haft det.

2011-10-06 @ 18:09:16
URL: http://glitterlila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: