Älskar, älskar inte?

När inser man att vissa ting faktsikt når ett slut? Hur kan vi avsluta något som faktiskt aldrig startade? När kommer vi att nå varandra, eller kommer vi inte det?

Finns det ett slut för oss?


LG KU990i Viewty

Idag fick jag en mobiltelefon på posten som jag beställde i onsdags. Jag är inte den som bryr mig så mycket om tekniska saker, utan jag lät bära ut min tv ur mitt rum för att jag skulle få plats med alla mina böcker, men tv är ingenting emot mobilen. Jag är en sån som förvarar hela mitt liv i min mobiltelefon, det är så det känns i alla fall. Nu har jag fixat lite mer utrymme i mitt liv.


Allt om Historia

Jag är intresserad av historia, och dessutom är jag köpberoende så när det dessutom är extrapris så kan jag inte hålla tassarna borta. Tre nummer för 19 kr (+ 19.50 kr porto tillkommer). Jag är väldigt intresserad av allting som har med WW2 att göra. Jag har läst mycket böcker som handlar om Förintelsen, sen har jag dessutom läst om Hitler, samt sett en mängd filmer.

Så varför inte öka mitt intresse och mina kunskaper om historia genom att läsa en tidning och dricka en kopp te och njuta av att det riktiga höstmörkret är på väg? Numera är jag alltså prenumerant på Allt om Historia. Ja, fast det första numret dimper nog inte ner i min brevlåda förrän i november.


Den förste oktober

Det är värt att nämna att man nu träder in i den verkliga höstmånaden, oktober. För min del är höstens kalla och dyrsta färger efterlängtade för att jag innerst inne alltid har föredragit den kalla delen av året. Jag hade förhoppningar om att oktober skulle inledas med att köpa en halsduk och vantar, samt att sitta på en uteservering med en filt om axlarna och en kopp kaffe och en cigarett i vardera hand.

Men i stället så vaknade jag runt fyra på morgonen av mina egna tunga kipande andetag och för att jag inte kunde sluta hosta. Jag lyckades till sist somna om med bara ytterligare ett par timmar, men så klockan sju slog regnet så hårt mot fönstret att jag bestämde jag mig för att gå upp ur sängen och koka te i stället för att ligga kvar och hosta.

Det blev advents te, som visserligen kanske är lite väl tidigt att sörpla in, men det är faktiskt bara åtta veckor kvar till advent. Jag tittade på Nyhetsmorgon och trodde faktiskt att jag skulle slumra till i soffan med mackan i handen för Anders Borg var med i programmet.

Att inleda oktober månad med en kraftig förkylning hade jag faktiskt inte väntat mig. Men det är ju trots allt nu höst.