Ta min hand och kom så går vi vidare

Jag grät så att tårarna blötte ner en bit av din tröja, så att den blev alldeles prickig av varmt saltvatten. Jag är så ohyggligt rädd. Rädd för vad framtiden har i åtanke för oss, rädd för att du ska ta farväl och för att jag ska handa fel och såra dig så att jag är orsaken till att du ger dig av. Jag är rädd för att du ska försvinna ur mitt liv, och jag är rädd för de nya förändringar det bär med sig. Men mest av allt är jag rädd för att du ska sluta älska mig.

En del av dig, en del av mig, en del av oss

Jag går till sängs igen efter att du gett dig av och upptäcker att du glömt kvar din tröja på sängen. Jag klär av mig ner till bara trosorna också kryper jag in under påslakanet som jag har som täcke nu, också tar jag din tröja och bullar ihop den till en boll, en boll som är alldeles ihop trasslad precis som du brukade tycka om att fläta in dig i mig, också tryckte jag in ansiktet så djupt in i tröjan jag kunde komma, precis som du brukar trycka dig in mellan mina bröst. Jag drog in lukten från tröjan, doften av dig och en plastig doft eftersom tröjan är ny.
Då kom jag på hur jag hade sagt det till dig igår efter att jag kommit hem från jobbet. Vi satt och fikade också drog jag dig bakåt mot mig så du hamnade i mitt bara knä, så såg jag dig i ögonen och luktade på tröjan och sa att den luktade "ny". Tänk så oskuldsfullt allting var precis då, jämfört med hur ont och tröstlöst allting är just nu.
weheartit
Snälla, håll om mig och fortsätt, fortsätt att älska mig.

Din nacke

weheartit

Han reste sig upp ur sängen medan jag låg kvar. Han letade efter sina kalsonger och drog sedan på sig sina byxor, och såg vilset ut över golvet efter sina strumpor. Jag låg utspridd över hela sängen med en bit av täcket under svanken. Mina armar stäckte sig över kuddarna och jag kunde känna hur mina fingerspetsar snuddade vid väggen.
Först blundade jag, och såg på mina fingrar som tidigare trevat över din kropp, och såg hur jag hade haft min haka mot din axel och min kind mot din kind och min näsa djupt in i din hals. Trots att jag hade begravt hela ansiktet i din svagt doftande hud kunde jag i ögonvrån se håret i din nacke och hur huden hade klumpat ihop sig till ett veck när du lutade ditt huvud bakåt, och hur jag sa att jag älskade din fettklump i nacken också nöp jag i den.
Efter det öppnade jag ögonen och såg dig ge dig av medan jag låg kvar där, utsträckt som en naken ängel över sängen och jag kände hur varje beröring och varje ord från dig hade gjort mig lycklig och jag kom att tänka på alla dessa gånger, som jag legat kvar och dragit in doften efter våran kärlek och somnat.

Jobb, igen!

Idag är en sådan dag då mitt humör bara dalar. Ena stunden är jag glad och hjälpsam, och nästa sekund känner jag mig utmattad och sur. Planerna inför helgen blev inte som dem skulle, och de lata dagarna jag trodde jag hade framför mig förvandlades plötsligt till mycket arbetsamma dagar. Idag jobbar jag två pass och i morgon 6-14.30. Men nu när jag har lugnat ner mig lite, så inser jag att planerna inför helgen inte blir som bestämt, men är det inte oftast roligast när ingenting är planerat och att man inte har några förväntingar? Och jobbet, tänk så mycket pengar jag tjänar och tänk så mycket ledighet jag har framför mig. Så nu bär det av mot jobb igen!

Cirkelgym och utejympa

Sprang precis in genom dörren och kysste min älskade. Jag har varit och tränat cirkelgym med B och jag kände att jag tog i riktigt ordentligt, i alla fall om man jämför med tidigare försök. Det är en helt annan sak att träna med någon annan, man blir helt klart mer motiverad. I morgon kanske jag och B ska gå på FriskisochSvettis utejympa på Ribban, kl 18. Så om det är någon som har lust att se mig hoppa åt helt fel håll så kom dit! Det är första gånger för mig så jag kan ju inte säga att jag har speciellt höga förväntningar, mer än att jag hoppas på fint väder.


H&M Divided

 

Jag beställde precis dessa två plaggen från H&M Divided. Det var längesedan jag köpte något just från Divided, men den transparenta svarta skjotan är riktigt snygg. Dock skulle den inte komma förrän i augusti för den var slut i lager, medan den gråa, figursydda kavajen kommer så fort som möjligt. Hoppas allting ska passa, för det är så snyggt!
Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle beställa höstskor redan också, för jag hittade nämligen ett par stövletter i H&M katalogen som jag vill ha. Men eftersom jag bara fick beslutsångest bestämde jag mig för att köpa skorna i butik istället.

Kom nära mig


Foto: weheartit.com

Jag tänkte att jag skulle skriva någonting, något som hänförde dig så oerhört att du greps tag av min kärlek. Men jag kan inte komma på något så vackert att skriva, för allt vackert är du.

Inga hämningar

Jag vaknade nästan precis, min tupplur råkade sträcka sig i över fyra timmar. Jag hade sovit längre om det inte varit för att mamma hade kommit in och väckt mig. Jag känner inga hämningar nu när jag har så pass mycket ledigt denna vecka, det vill säga att idag var första och den enda dagen som jag jobbar denna veckan (om de inte ringer in mig). Jag sökte två jobb i en ICA Nära butik i Lund, men det verkar vara så himla svårt att få ett nytt jobb, och nu när jag ska börja plugga till hösten så är det kanske inte lönt att dra på sig något. Nu när mina ögon har vilat lite så ska jag fortsätta läsa Stalins kossor, och för er som frågade tidigare, så tycker jag den verkar väldigt bra men jag har som sagt inte alls kommit så långt.

Jobb med spaghettiringar

Jag började jobba redan klockan sex i morse. Slutade redan tolv idag så även om det var svårt att stiga upp så känns det lätt värt det när man slutar så tidigt. Men jag är absolut ingen morgonmännsika, så detta går ann ibland. Nu ska jag ta igen den förlorade sömnen men först ska jag äta Findus spaghettiringar i mild tomatsås tills jag spyr.

I julinatten

Mannen jag älskar ligger bredvid mig och har snart fallit in i en djup sömn. Jag har försökt göra om lite på min blogg ikväll, med lite framgång. Dock hade jag svårt att få till menyn men den får duga tillsvidare. Om det är någon som har några tips om hur jag får bort att menyrubrikerna har blivit till blåa länkar så skriv gärna en rad. Nu vill jag lägga mig tätt intill honom och somna i hans armar och hoppas att jag får ligga där hela morgonen istället för att börja jobba klockan sex på morgonen i morgon.

Eftermiddag med Oksanen Jag åkte iväg till stranden i Skateholm, och kom precis hem efter ett par timmars njutande av solen. Jag började läsa Stalins kossor av Sofi Oksanen som jag råkade läsa om igår på Bok och biblioteksmässans hemsida att Oksanen hade fått Nordiska rådets litteraturpris 2010. Ni kan läsa om det här.
Jag började även lyssna på Jonas Gardells En komikers uppväxt. Jag har redan läst den, men min pojkvän har lagt in den som ljudbok i min iphone så jag måste säga att det var mycket praktiskt och riktigt skönt att sitta där i solstolen och om som lyssna på ljudbok och om som lyssna på Håkan Hellström (Precis som Romeo) och läsa Oksanen.

En skyddsängel

 Mina föräldrar kom hem från Gotland häromdagen. De hade med sig några små presenter, och eftersom de körde motorcykel hade de helt klart begränsat med utrymme till att ta hem saker, därför blev det lite smått. Allting på Gotland verkar handla om får och ull. Jag fick två par strumpor med får på och morgonskor. Men så fick jag också en skyddsängel. Jag hängde den i fönstet tills vidare. Jag antar att den kommer att finnas där för att skydda mig genom gott och ont.

Gossip,igen!

Efter gårdagens nattliga tumult bestämde jag och B för att ta igen vad som hänt genom att äta middag på Gossip på Lilla torg i Malmö, som vi har gjort en gång tidigare, då var det dock lunchmenyn som gällde medan ikväll blev det riktig middag i form av spenat och ostfylld tortellini med gorgonzola sås och broccoli. Kanongott, nästan godare än den grekiska salladen!


Att koka ägg

 Jag beundrar människor som min pappa, som kan koka perfekta ägg. Så fort jag la i ägg i det kokande vattnet så spräckte jag alla tre. Efter jag varit och tränat cirkelgym, så gav jag mig på ett nytt försök, men jag spräckte dem också. Det blev en massa långa äggulemaskar i vattnet, dock var det ett halvt ägg som klarade sig och även fast det inte såg speciellt aptitligt ut så smakade det trots allt väldigt gott (med lite dillkaviar på). Är det någon som kan förklara för mig hur man kokar ägg?


6 månader

I natt är det sex månader sedan jag blev tillsammans med min älskade pojkvän i ett trapphus i Malmö. Egentligen är det "bara" sex månader så det är väl inget att fira direkt om man jämför med många förälskade par som delar hela sina liv tillsammans. Men man ska inte jämföra med andra, och dessutom kanske vi blir som dem.
Det är mest att det känns lite töntigt, som att jag börjar bli för gammal för sånt här. Men jag är ju en hopplös kärlekskrank så det måste rättfärdiga detta.
Vi tänkte äta på Jensens Böfhus i Malmö ikväll, som ligger precis vid kanalen på gågatan. Jag har ätit
 där tidigare men aldrig med honom. Så det blir en extra mysig kväll och dag idag.Vi har inte så många bilder där vi båda är tillsammans, men jag hade ju turen att hitta en på oss där jag dessutom inte syns, kanon.


När oskulder kysser

 "För ett ögonblick ville han fixera hennes huds textur med alla sina sinnen. Men nöjde sig med att kura ihop på knä framför henne, mellan hennes ben. Hon låg i trosor på rygg och ner längs med hennes kropp kysste han sig och huden, huden var varmare, ännu varmare, ännu tyngre, ännu mjukare och ändå ännu mildare. Än han föreställt sig."

Per Hagmans bok När oskulder kysser har inte upplevt mina förväntingar. Kanske var mina förväntingar lite för höga från början, men frågan jag hela tiden ställer mig själv är; varför läser jag Per Hagman när jag kan läsa Per Nilsson som har i särklass skrivit mycket bättre böcker i samma genre?
När oskulder kysser handlar om Nelly och Benjamin som träffas när Benjamin flyttar in hos Nellys familj på grund av att han har problem hemma. Benjamin upptäcker snart att det finns minst lika mycket problem hemma hos Nellys familj, som Nelly själv inte verkar se. När Benjamins labila mor till sist antastar Benjamin sexuellt blir det droppen och han flyttar därifrån trots att han är mycket förälskad i Nelly. Vi får fortsätta följa dem i framtiden där Benjamin har blivit skadad av alla sexuella relationer och han upptäcker hur mycket han älskar att vara kvinna. Nelly blir känd fotomodell som samtidigt försöker slå igenom som poet. Nu väntar vi "spänt" på deras möte som vuxna eftersom Benjamin blivit rockstjärna så umgås de i samma kretsar. Kommer de att träffas? Kommer de att bli tillsammns torts allt som skett sen de var unga? Ja och ja.
Till sist hamnar de i någon sjuk porrhärva som liknar en "wanna-be-action-movie" mitt i en kärleksfull berättelse. Det passar inte alls in, och hela storyn i sig är väldigt förutsägbar förutom att Hagman har blandat in lite transexualitet för att göra boken speciell.
Jag tror att om jag var 12-13 år så skulle jag tyckte om denna boken mycket mer än vad jag gör nu, jag skulle rent av tyckt den var lite spännande. Men Per Hagman lyckas ibland få till ett mycket vackert språk (se citatet ovan) men det räcker inte hela vägen. Tyvärr, måste jag säga att När oskulder kysser bara är en ungdomsbok i mängden.

En vacker morgonstund

Jag hade en väldigt mysig morgon men mannen jag älskar, som låg på mitt bröst när han pratade och log, och allt jag kunde göra var att svara och se på hans vackra anletsdrag. Hans fina näsa, släta panna och stora läppar. Även om den här morgonstuden bara varade i en halvtimme innan det var drags att slita sig, så var det den finaste på länge.

H&M Autum season 2010

Jag fick H&M:s höstkatalog idag; "Autum season 2010". Kul, att jag säkert har femton stycken olika plagg som jag tänkte beställa. Synd, att jag inte har en ekonomi som klarar av så många plagg på en gång. Det bästa av allt, förutom att det fanns flera snygga plagg i katalogen, var att nu har jag börjat längta riktigt mycket till hösten, och i slutet på augusti kommer jag drömma om att få sätta på mig en kappa och halsduk.
Lustigt nog så ser jag så oerhört snygg ut i mina drömmar iklädd i en kappa som endast jag har och som är som gjord för mig, så går jag där i stövlar och sparkar på löven med en grymt snygg svart sotig sminkning. Dock kan jag inte erinra mig om att jag var så snygg i höstas, och ingen annan höst heller för den delen.


Kaktändare

 Titta vad slumpen uppfann, en tändare av en chokladcookie. Dock kommer det ingen eld ur den och det är egentligen en ganska meningslös upfinning förutom att man kan äta upp allting utom toppen, så egentligen var det en urusel idé som slumpen uppfann.


Höstens studier

Jag har fått reda på vad jag ska läsa inför hösten. Igår fick jag mitt första antagningsbesked från studera.nu. Dock är hösten fortfarande oviss för min del, eftersom jag är reserv till Psykiatriskt omvårdnadsprogram, psykisk hälsa med inriktning mot särskild problematik, som är det jag helst av allt vill läsa just nu. Jag får alltså inte reda på om jag kommer in på linjen förrän jag får det andra antagningsbeskedet som inte kommer förrän i augusti. Det kommer bli en lång väntan, men jag ska hålla hoppet uppe om att jag inte väntar förgäves.

Men om allt skulle gå åt skogen, har jag en reservplan som inte är så tokig. Jag har kommit in på Biblioteks och informationsvetenskapliga programmet i Borås. Jag visste redan att jag skulle bli antagen eftersom jag kom in på linjen förra året, men det kändes inte riktigt rätt. Planen är att läsa linjen på distans, och på så sätt läsa in lite högskolepoäng som gör det lättare för mig att söka det Psykiatriska omvårdnadsprogrammet nästa år igen (om jag inte kommer in nu), eller så kanske jag fastnar i biblioteksvärlden.

En tidig lördagsmorgon

Jag steg upp lite över fem på morgonen, efter en omtumlande natt, för att se honom ge sig av. Det blev många avsked när även mina föräldrar gav sig iväg för att vara borta under en längre tid. När han hade gått låg jag kvar i sängen och lyssnade på dem, mina föräldrar, hur de packade, pratade med hunden, låste dörren och gav sig av.
Allt jag tänkte på när jag låg där med min högra kind mot kudden, med kroppen i en konstig förvriden ställning, var hur lättnaden och lyckan över att fara iväg blandades med oron och saknaden över det som fanns kvar. Jag tror att de måste ha känt så, för jag kände likadant.

Åska

Jag har jobbat under hela dagen idag i hundra graders värme och med en fläkt i nacken. När jag väl slutade fick jag för mig att jag skulle åka till stranden och bada, men så fort jag kommer hem och kliver ur bilen börjat det åska. Jag kan helt klart inte relatera till "Vi hade i alla fall tur med vädret" filmerna.

Det blev plötsligt mycket dåligt strandväder, men desto mysigare film väder. Jag tänkte att jag skulle se Shindlers list, som jag pinsamt nog varken har läst eller sett ännu. En tröst är i alla fall att boken står i min bokhylla. Men jag måste vara världens enda tjugoåring som inte kan ladda ner. Jag kan verkligen inte, jag förstår ingenting. Så det blir ingen film heller.

Himlen är gul när jag genom åska väntar på dig.

Från sängen till stranden

Jag hinner inte ens inse att sommaren har börjat förrän den snart är över. Igår var jag i Skanör på stranden och idag ska jag till stranden igen. Jag ser fram emot att åka dit, för jag tror att min favoritplats att läsa på har bytts från sängen till stranden! Jag läser just nu; När oskulder kysser av Per Hagman.

Jag ska försöka övertala min älskade pojkvän om att åka med mig till Turkiet i slutet av augusti. Jag tror till och med att jag har hittat det perfekta hotellet för oss. Snälla?

Jag längtar efter dig


Promenadväder

Jag har precis varit på en liten promenad efter att jag jobbar till åtta ikväll. Jag är egentligen ganska trött också med tanke på att jag börjar klockan 6 i morgon, men det var så pass mysigt promenadväder att jag inte kunde låta bli.
Dock saknade jag honom när jag gick där genom gläntan som vi gått tidigare en gång, samtidigt som jag kom ihåg hur han i förra veckan hade varit orolig och letat efter mig när jag var ute och gick. Ungefär den oron känner jag just nu för dig, fast värre.
Nu tänker jag slappna av, äta jordgubbar (igen) och fortsätta läsa Kärleksbarn av Lotta Thell som jag började läsa tidigare idag.
PS Jag älskar dig!