Omväxling

Jag fick lite omväxling och var och jobbade ett par timmar på fritids denna eftermiddag, och då menar jag verkligen ett par, det vill säga att jag jobbade endast två timmar. Jag hann ju knappt komma dit innan det var dags att gå igen! Men det är alltid roligt.
Nu är tanken att jag ska packa mina saker, träna och sen hämta upp mina göteborgskor också ska vi äta middag på Lilla torg ikväll! Det ser jag fram emot. Hemtentan kan slänga sig i väggen!

De perfekta stekta äggen!

Idag lyckades jag verkligen med äggen till lunchen, jag gjorde två stycken stekta ägg, och bara titta på färgen! De var så goda! Men man blir ju bra på stekta ägg tillslut när man inte ens vet hur man ska koka dem annars, man har ju inget annat val.
Jag har satt igång lite med plugget, och det går faktiskt, men sakta men säkert verkligen. Jag läste ut Om jag kunde drömma, så jag blev lite sådär fnittrig efteråt eftersom boken avslutades så förutsägbart med en kyss. Kunde inte låta bli att flina lite, men jag är definitiv sugen på att läsa de andra böckerna i serien!
Nu när jag har läst ut boken så har jag dessutom inte så mycket annat att välja på än att sjunka in i studierna, men så råkade jag börja på en helt annan bok Den dagen min dotter blev galen, så nu tror jag att jag håller på att bli lite galen!

1. Min idrottsbakgrund

När jag var tre år försökte mina föräldrar uppmuntra mig till att gå på jympa och jag avskydde det! Och gallskrek naturligtvis.
Allvaret började kring åtta års åldern började jag på en kampsport som heter Jujutsu, och där tränade jag nog i tre år ungefär sedan tröttnade jag eftersom det blev för allvarligt. Men i lågstadiet/mellanstadiet gjorde jag allt för att slippa vara med på gymnastiken i skolan under en period. Jag var ganska rultig på den tiden så träning var alltid ett ångestladdat ämne för mig.
Jag spelade innebandy i två och ett halvt år när jag var i tolv, och när jag närmade mig tonåren tränade jag hemma, cyklade jag ett par mil i veckan och sprang ungefär tre gånger i veckan 5 km åt gången. Jag slutade träna när jag närmade mig 13 då jag inte längre hade någon kontroll över varken träning eller mat.
När jag var ungefär 14 började jag med boxning men det var först när jag var 15 som det kom igång på allvar och jag behövde få ut mina agressioner efter tonårstiden. Jag tränade till jag var 17 efter att ha både tävlat, och tränat fem dagar i veckan, men när jag började gymnasiet så avtog intresset och jag hade inte så mycket tid längre.
Under gymnasietiden kom jag aldrig igång med någon seriös träning trots att boxningen hade gjort mig så motiverad och målmedveten. Det blev lite idrott i skolan och några spinningpass hit och dit men det var först i feburari 2010, efter gymnasiet, som jag tog tag i träningen på allvar och nu har jag snart hållit igång i ett år och mitt intresse och min motivation ökar för var dag!

I just had sex

The Lonely Island så klart, så bra som alltid! Tror Emma kommer gilla denna låten eftersom The Lonely Island är det enda vi spelar på fyllan. Sov gott!

Fler morötter åt folket!

Jag har ett väldigt smygande litet tips på vad man kan äta på kvällen när man är så enormt sugen på allting sött och mer därtill, jag tillhör i alla fall dem som känner så. Mitt tips är då morötter! De är enormt underskattade med tanke på hur söta de kan vara, och jag behöver verkligen något att knapra på! Om sanningen ska fram åt jag två semlor innan jag började äta moroten, så det kanske inte dämpar mitt sötsug totalt, men det är en bit på vägen! Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander.

Träningsvecka 2

Denna veckan har träningen sett ut på följande vis:
Måndag: IW Medel 60 min
Tisdag: Cirkelgym 60 min
Onsdag: Vilodag med vindrickarkväll
Torsdag: Cirkelgym 60 min
Fredag: IW Medel 60 min
Lördag: Vilodag, gjorde några få övningar på pilatesbollen och höll mig nykter hela helgen!
Söndag: IW Medel 60 min
Det känns väldigt bra, men det enda jag ska tänka på till nästa vecka är att klämma in något annat pass också, som exempelvis spinning som jag tränade förra veckan, så att det inte blir så enformigt. Eller så kanske jag rent av ska prova något helt annat, men jag älskar ju Cirkelgym och IW. Vad brukar ni träna för något?

Avocadogalen!

Jag måste tillkännage att det inte går något vidare bra med studierna utan tvärtom går det väldigt långsamt och trögt. Dock har jag ätit en väldigt god lunch, med stekta ägg, avocado, keso och kaviar, röd paprika och knäckebröd! Börjar bli avocadogalen!
Senare idag är det dags för ett efterlängtat IndoorWalking pass och därefter kan jag sätta punkt för denna träningsvecka som då har innehållit fem träningsdagar. Det känns bra!

Ingen mjölk i kylskåpet!

Så fort jag vaknade denna morgon tänkte jag direkt att jag skulle börja med att fortsätta och läsa om det underbara slutet i Om jag kunde drömma, men så kom jag på mig själv att jag hade lovat att idag måste studierna faktiskt gå före, så när jag har gjort en del av dem färdiga så kan jag få läsa. Bra motivation!
Till frukost blev det den klassiska fiberhavregrynsgröten med krossade linfrön och ett glas Proviva till, dock upptäckte jag när jag precis hade tillagat frukosten att det inte fanns någon mjölk i kylskåpet, så jag fick äta den torr, lite tråkigare!
+ I stället för en tråkig bild på gröten, som ni antagligen vet hur den ser ut, får ni en lagom pinsam jag-gör-någon-konstig-fyllepose-bild i stället från i onsdag! Nu kallar studierna.

Kvällen


Det blev filmmys med min käraste. Vi gjorde ett försök till att äta lite "nyttigare" godsaker, så det blev Kravmärkt Hallonsorbet med naturella cashewnötter och självfallet ett glas Pepsi Max till det samt grönt mintte! Måste hålla med henne om att det börjar likna en matblogg här, men jag blir så oerhört motiverad till träningen och våren med all den här goda kosten!
Hoppas ni har haft en mycket mysig lördagsafton, för det har jag haft!

Lördagsplanerna

Jag har färgat håret lite ljusare. Jag kom plötsligt underfund med att planerna om öldrickande på Möllan ikväll är kanske inte det jag egentligen vill och framför allt inte det jag behöver. Jag har kommit till ett vägskäl där jag har insett att det jag egentligen söker är någonting så mycket mer, och jag vet att jag inte kommer att finna honom där i vimmlet.

Robsessed!

Haha ja, nu har jag minsann grävt min egen grav. Jag bestämde mig för att jag ville se en annan film med Robert Pattinson, som nu är min man, och hittade filmen The Haunted Airman, som jag då skulle beställa från discshop. Men när jag sökte på filmen dök den här boxen upp, varav bonusmaterialet till denna dokumentär av Pattinson var just den filmen, och därför tänkte jag att då kunde jag lika gärna slå till och köpa Robsessed.
Måste säga att jag känner mig ännu mer Twilight nördig nu, för jag har dessutom nästan läst ut hela första boken redan! Hm, inte så bra för mina studier.

Jättefrukosten,

Jag är helt proppmätt efter den här frukosten som blev en aning större än jag tänkt mig, men den var väldigt god så allting slank ner! Frukosten bestod av en banansmoothie, som för första gången blev lyckad när jag själv gjorde den, den innehöll en banan, laktosfri naturell lätt yoghurt, minimjölk och krossade linfrön på toppen. Till detta åt jag en avocado, ett stekt ägg, en klick keso och en makrillfilé i tomatsås. Puh! Men gott var det!
Jag har min vilodag idag men jag har tänkt mig att i alla fall göra några övningar på pilatesbollen eller ta en promenad, men först ska jag läsa lite till i Om jag kunde drömma.

Twilight nördkväll,

¨
Jag vet inte vad som hände, ena stunden låg jag i soffan och tyckte synd om mig och tittade förstrött på Eclipse som har legat oöppnad i orginalförpackningen sen jag fick den i julklapp av min lillebror, och sen blev jag helt till mig efter filmen och bestämde mig för att läsa den första delen i bokserien, Om jag kunde drömma, som jag har haft liggandes, orörd, i min bokhylla under en längre tid.
Jag tror knappt jag har öppnat någon annan bok som inte är kurslitteratur på sex månader, och plötsligt ligger jag här och äter naturella nötter och dricker te och har plöjt igenom hundra sidor på en timme!

Allting på samma gång


Under IndoorWalkingpasset så kändes hela kroppen tung, trots att jag inte orkade lägga på så mycket vikt så orkade jag knappt någonting ändå. Dessutom hade jag ont i axeln som jag har haft sen vi var ute i onsdags, jag tror att jag fick en smäll där. Fingrarna var helt svullna och hela jag kände mig svullen, jag kände mig som en fet potatissäck där jag stod och trampade förgäves på walkern.
Jag antar att det berodde både på värken i axeln, men dessutom så tror jag att jag håller på att bli förkyld och tidigare idag var jag på Vårdcentralen och tog nya prover så jag kanske var lite skakis av det också. Typiskt att allting ska inträffa på samma dag! Det blir nog hemmakväll och vila för min del denna afton.

Enormt god fredagslunch!

Ja, jag vet att ni är avundsjuka, eller ni borde i alla fall vara det med tanke på att jag nästan blir avundsjuk på mig själv för att jag har det så bra. ¨
Den enormt goda fredagslunchen såhär efter träningen bestod av: en skål med laktosfri naturell lätt yoghurt med färska blåbär, naturella cashewnötter och linfrön på toppen, till detta serverades en avocado med keso och en bit makrillfilé i tomatsås! Slå det ni! Och framför allt, testa detta! Enormt gott!

Fredagsförmiddagen

Det blev en blandad kompott till frukost denna fredagsförmiddag, den bestod av; två stekta ägg, en linfrösknäckemacka, hackad paprika, kaviar, keso och några ekologiska oliver (från Icas I love eco, jättegoda). IndoorWalking kl 12 står på schemat!

God dag

Jag är så fruktansvärt trött men samtidigt har jag haft en fantastiskt mysig dag i "vårvädret" med min käraste. Vi åt en jättegod lunch på Ikea efter att vi köpt snygga dricksglas och godis. Vi åt pannkakor med ostfyllning och sallad till, väldigt gott faktiskt, men precis när jag skulle knäppa en bild så dog kameran, så klart.
Förresten så var det en snubbe som sprang runt med filmkamera överallt var vi gick i princip, så vi dyker väl upp någonstans, i vad vet jag inte och inte heller när.
Just nu ligger jag i soffan i pyjamas och morgonrock efter att ha ätit lite godis. Jag dricker te, äter vindruvor och kollar på tv och bara njuter av att få vara trots att jag har ätit så mycket onyttigheter.

Torsdagens bestyr

Just nu ligger jag hemma i soffan hos min käraste efter att ha spenderat natten här - vi sov i samma säng, hur mysigt som helst! I alla fall för mig som för en gångs skull hade lätt att somna.
Hon gör sig i ordning nu så jag ligger här med alla ögonblicken från onsdagsnatten på näthinnan, fint var det. Jag minns att jag sträckte upp armarna i taket och tittade upp mot ljuset.
Vi har tänkt att åka till Ikea, och jag följer mest med som sällskap så att jag kan äta pizza och glida runt på deras vagnar (som är sjukt roliga och enkla att snurra med) och sedan får jag låna träningskläder och skor så slipper jag åka hem om och hämta också ska jag träna cirkelgym ikväll. Underbart.

Onsdagens frukost

Denna morgon blev det en snabb och enkel frukost bestående av fiberhavregrynsgröt med minimjölk och ett glas Proviva Grapefrukt Lichi. Jättegott!
Idag är det mycket som händer, men efter gårdagens cirkelgym så har jag bestämt att det blir en vilodag från träningen idag, eventuellt att jag kör några magövningar på pilatesbollen.
Vet ni vilken sjukt intensiv träningsvärk jag fick efter att endast ha gjort några magövningar hemma på pilatesbollen i måndags? Jag kunde inte ligga på magen igår! Sjukt bra träning!

Froosh

Jag drack Froosh idag i skolan, en smoothie gjord på endast frukt utan en massa tillsatser. Hur god som helst! Den jag drack var med smak av ananas, banan och kokos. Prova den!

Fika, fika och fika

Varken jag eller Therese orkade studera mer än två timmar på skolan idag, så vi bestämde oss för att ta en fika på Espresso House i stället och om det är något jag är svag för så är det fika, speciellt med tanke på att Espresso House har en oemotståndlig Caffe Latte. Jag försökte undvika kakorna men jag var ändå sugen på något lite sött, så jag köpte en bägare med naturell yoghurt med honung i bottnen och musli på toppen, verkligen söt och god och ett bra alternativ om man är sugen på nått sött men inte vill äta en kaka! Synd bara att jag åt en glass när jag kom hem!

Gårdagen

Hej mina vänner, jag fick rycka in som en kär omvårdare och vän åt min väninna Emma som ville att jag skulle stanna hos henne under kvällen och natten vilket jag gjorde. Vi gjorde en väldigt god middag tillsammans som bestod av: Portabella svamp med brieost på och potatis, lök, morötter och palsternacka i ugnen, och detta åt jag med en klick keso mini till. Frukosten idag blev en knäckemacka med kesomini och avocado!
Nu är jag i skolan och ska sätta igång med min hemtenta, på återseende!

Pilatesboll

Det blev ingen promenad för mig, jag vågade mig inte ut i vädret och dessutom har jag faktiskt inga passande kläder för utomhusträning som är tillräckligt tjocka för att jag inte ska frysa. Men jag gjorde några övningar på pilatesbollen som jag inte använt på mycket länge. Jag gjorde 7 magövningar varav jag gjorde varje övning i tre set med tio repetitioner i varje, inte speciellt mycket men jag kände att jag ville göra något extra idag! Ikväll blir det IW 60 min.

Måndagsfrukost,

Jag borde egentligen hålla mig till fiberhavregrynsgröten, men eftersom det kändes väldigt tråkigt denna förmiddag och för att jag dessutom endast hade en avocado kvar, bestämde jag mig för att göra en riktigt god frukost som bestod av: Naturell yoghurt med en banan toppat med krossade linfrön samt en stor skiva mörkt och mjukt bröd, med väldigt mycket keso på och en skivad avocado med salt och vitpeppar på toppen!
Och nej, jag har inte gått på den där promenaden som jag funderade på i morse, men vi får se!

Vinterväder och studier

God morgon alla vackra människor runt om i världen,
själv ligger jag här i sängen och känner mig ganska nördig eftersom det första jag gjorde när jag vaknade var att öppna studentlitteraturen och sakta men säkert börja skriva på min hemtenta. Jag gjorde i princip ingenting igår trots att jag hade hela kvällen till godo, så nu kände jag att jag faktiskt var tvungen att stiga upp och ta mig i kragen, så det är lika bra att jag fortsätter.
Jag har inte ätit frukost ännu, men jag funderar på en promenad i vintervädret såhär passande till när snön och kylan återigen har hittat sin väg till Skåne. För det är väl så, att det är bättre att promenera på fastande mage om man går innan frukosten?

MaxFactor Smoky eye effect

Nu har jag äntligen klarat av söndagens arbetsdag och har en hel vecka utan jobb framför mig - dock är den fylld av självstudier och en hemtenta som jag tänkte börja med ikväll.
Jag ville köpa en brun ögonskugga och hittade en ögonskugga från MaxFactor som jag köpte i lördags. Det är en penna i två steg där det finns en ljusare gyllene ögonskugga och en brun. Själva ögonskuggan i sig påminner mer om ett läppstift i konsistensen, så det känns lite underligt att måla ögonen med den, men jag älskar den och det blev jättebra! Brukar ni använda ögonskugga och i så fall vilken?

Vilket flyt!

När jag vaknade av att klockan ringde alldeles för tidigt denna morgon, med tanke på att jag klämde både en sourz flaska och en vinare och plus lite därtill, så mår jag så fruktansvärt bra. Jag har både hunnit göra en matlåda med sallad och tacopaj till lunch på jobb och fibergavregrynsgröt till frukost med minimjölk och rusin. Och just nu har jag en sjukt positivt inställning inför dagen, trots att jag ska jobba, men vad spelar det för roll? Men nu måste jag verkligen rusa iväg till jobbet.

Den gångna veckan

Såhär ser min träning ut efter denna snart gångna veckan:

Måndag: IndoorWalking Medel 60 min
Tisdag: Cirkelgym 60 min
Onsdag: Spinning Medel 60 min
Torsdag: Cirkelgym 60 min
Fredag: Jobb, myskväll, för mycket av det goda och vila
Lördag: Spinning Medel 60 min
Söndag (i morgon): Jobbdag, plugg och vila

Totalt blev det fem träningspass denna veckan, vilket jag tycker känns väldigt bra, dock är jag lite orolig för hur jag ska lyckas träna fem dagar i veckan i fortsättningen också med tanke på att jag har både skola och jobb, men jag ska försöka hålla mig däromkring, och allra minst 3 träningspass i veckan, eller vad tycker ni? Hur gör ni?


Inspirerande 30 dagars lista

Jag blev väldigt inspirerad av Emmas blogg, då hon skriver väldigt mycket och motiverar med sin träning. Hon har en fantastiskt lista, en 30 dagars lista, som hon själv har kommit på och som jag tänkte ge mig tusan på att genomföra. Min tanke är att jag startar på måndag. Kika gärna in på hennes blogg här. Och här nedan ser ni listan:

1. Min idrottsbakgrund

2. I mina öron när jag tränar

3. Ett fint idrottsminne

4.
I min träningsväska

5.
Favoritmuskel

6. Mål med träningen

7. Favoritövning

8. Favoritmat

9. Mina inspirationskällor

10. Då mår jag som bäst

11. Favoritkonditionsträning

12. Favoritidrott

13. Mitt bästa kosttips

14. Favoritmellis

15. Då tränar jag allra helst


16. Favoritlivsmedel

17. Mitt måtto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

19. Hälsa för mig

20. Det här åt jag idag

21. Därför tränar jag

22. Min favoritfrukost

23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare

26. Så sover jag 

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst

29. Detta tränar jag allra helst i

30. Glöm inte att...

Mångsidig lördagsfrukost,

Egentligen hade jag tänkt äta fiberhavregrynsgröt såhär på morgonen innan träningen men jag var så fruktansvärt sugen på makrillfilé i tomatsås, jag älskar det! Vad tycker ni om det?
Så det blev en knäckemacka med makrillfilé i tomatsås, en klick keso med en halv avocado, ett glas naturell yohurt med krossade linfrön på toppen och till sist ett litet glas apelsinjuice från ICA Selection, som för övrigt var väldigt söt så för mig är det mer naturligt med Brämhults. Nu ska jag köra konditionsträning (spinning)!

Kvällens outfit

Det är ju trots allt fredag, så det blir ju festligt ikväll i alla fall! Så kvällens outfit består av mina lila silkespyjamasbyxor med gula och röda Nalle-Puh motiv och hjärtan på från Kappahl från år 1999, samt ett vitt, grönt och rosablommigt pyjamaslinne från Lindex årgång och julklapp 2010! Haha, fy fan vad jag är rolig? Kanske inte. Men nej, för ni som inte hänger med så har jag klätt upp mig för en myskväll framför tvn med en och en halv lite Pepsi Max och inte för en festlig kväll på Möllan - tro det eller ej!

Fredagsfrukost,

Jag startade denna fredag med en linfrösknäckemacka med keso, väldigt mycket advocado och en skiva tomat på toppen plus salt och peppar till. Dessutom gjorde jag en banansmoothie av minimjölk, naturell yoghurt och två bananer, som jag drack till.
Fredagen kommer arta sig på följande sätt; jag ska plugga inför min hemtentamen i etik tills klockan 14.30 för då börjar jag jobba ett par timmar ikväll och sedan förhoppningsvis ska jag inte låta mig påverkas av min omgivning utan gå hem, äta lite gott, somna tidigt och gå upp och träna på lördagsmorgonen.

Mot hög mysfaktor och vila

Nu har jag tänkt att jag ska provsmaka detta gröna lösviktste som jag fick att min käraste i julklapp. Jag har inte varit sugen på te sen dess, men nu är jag enormt sugen på att smaka detta och njuta av den höga mysfaktorn som te inger, med en chokladbit därtill!
Jag var hemma hos Linn och drack goda Banansmoothies och beklagade mig över människan, därefter var det cirkelgymsträning, men eftersom detta är min femte dag i rad som jag tränar, orkade jag inte riktigt ta ut mig ordentligt, så jag tror att det får bli en vilodag från träningen i morgon, vilket jag tycker är tråkigt för det är så himla roligt!

En alkoholfri helg

Berusning som leder till onödig fyllemat och brist på sömn och hemska mardrömmar. Därtill kommer ångesten som ofta uppstår mer eller mindre obefogat dagen efter. För att inte tala om mitt konstanta nedvärderade av mig själv under de senaste utekvällarna , vilket har gjort alla dessa ting väldigt tydliga.
Nu har jag kommit till den punkten av veckan där jag har bestämt mig för att ta en alkoholfri helg från det sociala och från min kära vinflaska, och helt enkelt sitta hemma för mig själv och kolla på film. Nu ska jag försöka övertyga mig själv om hur härligt det är att slippa allt detta och hur skönt det kommer att vara att ta det lungt, stirra in i vägen och stiga upp tidigt och träna. Frågan är om jag klarar det?

Dålig-självkänsla-stadium

Vad är det med folk och endast lägga ut vackra bilder på sig själv, och dessutom reducera bilder på andra så att det bara finns fula bilder på dem? Jag antar att jag själv i viss mån gör likadant, men ibland blir man så trött på det. Och just nu är jag i ett sådant, dålig-självkänsla-stadium att jag tar åt mig, vilket jag förmodligen inte skulle gjort annars. Hur får man det stadiet att gå över? Här har ni de minde knäppa bilderna på mig från i lördags;

Status

Ledsen.

Jeans

Jag har köpt jeans, och detta är en sensation eftersom jag tror knappt att jag äger ett par jeans sen tidigare. Jag är verkligen ingen jeansmänniska, utan tights och nylonstrumpbyxor, kjolar och klänningar har jag hållt mig till sedan jag gick ut ur högstadiet. Så jag är uppriktigt ledsen för att jag sviker alla andra anti-jeans människor och gör över till den mörkblå sidan, visserligen tror jag att jag är den enda anti-jeans människan i världen, men nu blir det ändring på det!

Innan träningen

Min frukost ca två timmar innan träningen bestod av vaniljfil med krossade linfrön, och en knäckemacka med keso och kaviar. Om ni inte har provat den suveräna kombinationen så måste ni göra det, hur gott som helst! För tillfället testar jag en annan sorts knäckebröd dessutom. Jag brukar ha vanligt husman men nu provar jag på Leksands knäckebröd med Linfrö, och det är verkligen gott! Har ni testat det? Nu, mot träningen!

Onsdagsmorgonen,

Denna morgonen fick jag ett kärt uppvaknande redan klockan kvart över sex på morgonen då någon med ett underligt nummer bestämde sig för att det var ett bra tillfälle att ringa till mig, speciellt nu med tanke på att jag inte har någon skola denna veckan och kan sova hur längre jag vill, tack för den!
I övrigt så har jag bestämt mig för att träna spinning idag, just för den enkla anledningen att jag inte har något annat och göra, och dessutom tänkte jag släppa till ordentligt och städa.  Till och med gå igenom min klädkammare som ser ut som ett bombnedslag!

Tisdagskvällen

Då får jag väl tacka för mig för den här dagen! Kvällen spenderades med cirkelgymsträning och därefter fick jag en väldigt god middag serverad hemma hos Linn med både plankstek med lax, och morot/gurkdippa och en "gudomlig" jordgubbssmoothie!
Förresten dyker det upp fler och fler underhållande bilder på mig på Facebook, som den här ovan till exempel! Strålande! Hoppas ni haft en väldigt fin tisdagskväll för det har jag haft! I morgon vankas ölkväll på Möllan.

Frukosten,

Frukosten såg ut på följande sätt denna morgon och bestod av fiberhavregrynsgröt med minimjölk och tunna skivor med päron på och krossade linfrön på toppen. Plus ett päron därtill och ett glas apelsinjuice! Jävligt ambitiöst måste jag säga, synd att det smakade skit. Men jag blev mätt på en gång i alla fall och orkade inte äta upp allting på tallriken! Vad gör man inte för att utrota extrakilona?

Morgon,

Idag vinner tomhetskänslorna i magen över mig, och jag som oftast inte äter frukost måste ge mig ann på detta ändå. Nu har jag i och för sig sovit bort hela förmiddagen i princip så jag tror nästan att min frukost räknas mer som en lunch och därför är den mer berättigad?

Narnia del 2

Jag tog mig friheten och tog ett foto ur Emmas samling, men hur som helst, så tänkte jag berätta fortsättningen efter att vi väl sett den tredje Narnia filmen på bio så inträffade ytterligare ett missöde. Efter bion när vi hade förstått att vi hade "missat" en Narnia film, så bestämde vi oss för att hyra den andra filmen på dvd, bara för att vidga vyerna! Ungefär halvvägs in i filmen inser jag att jag faktiskt hade sett den andra Narnia filmen, men helt enkelt glömt bort den totalt! Haha, nu får det räcka med Narnia tittande för oss!

Måndag med statskänsla

Min dag har sett ut på följande vis; jag var i skolan och träffade min nya grupp och pratade ytterst lite allvar och väldigt mycket annat. Därefter följde jag med Amin och Therese på Möllevångstorget för att komma in i Malmörytmen och köpte grönsaker- det värsta var att det faktiskt fungerade och jag gick och njöt av statslivet på vägen hem och längtade efter vårtecken.
Nu har jag precis tränat IndoorWalking, och kände att jag fick unna mig själv några conference päron och Pepsi Max (mina favoriter, en väldigt bra kombination dessutom) fast när jag kom hem blev det visst pizza till middag så nu vet jag inte om jag förtjänar det lika mycket? Nu ska jag fortsätta kolla på Konferansresan, för ni ser väl på det? Man kan inte tro att det är sant!

Fastlagsbulle utan grädde

Jag tyckte detta var en lite fin bild från fredagsaftonen som spenderades med en grupp tjejer från klassen och några därtill. Denna söndag har jag har fått kämpa mig igenom mitt efterlängtade träningspass, rökt ett cigarett och ätit årets första fastlagsbulle utan grädde på.

Bakisfrisyr

Idag degar jag med världens äckligaste backisfrisyr, som jag inte orkar göra någonting åt, trots att det nalkas kalas för min fader med fastlagsbullar denna söndagseftermiddag. Jag trodde inte att jag skulle få tid till att träna idag, men det blir av i alla fall, vilket är någonting jag verkligen behöver idag. Så nu blev jag lite gladare.

En destruktiv helg

Den här helgen har definitivt inte varit min, då även om jag har haft roligt både på Fridays på Lilla torg i fredags och på Salgthuset igår, vilket är relativt nya ställen för min del, så kände jag mig rent ut sagt värdelös. Dessutom blir jag arg när vissa människor tror att det är okej att säga saker till mig för att de anser att mina sår har läkt. De vet ingenting om min hjärtesorg, och de vet då tydligen ingenting om mig och då vill jag framföra ett förslag till eder, var vänliga och håll käften.
Trots att jag är otacksam, bitter och har förlorat det sista hoppet, så har jag träffat många underbara människor också, som har gjort denna destruktiva helg en aning lättare. Nog om det, nu går jag vidare!

Bio!

Jag bestämde mig för att hoppa över cirkelgymsträningen denna afton och gå på bio med Emma istället. Bortskämd som man är blev jag ju bjuden på bio, och därav fick hon äran att välja film. Vi såg den senaste Narnia filmen, som vi trodde var den andra filmen i Narnia serien, men vi fick en chock och förstod ganska snabbt att det måste ha funnits minst en film där i mellan för vi hängde inte med alls! Haha, folk tittade ytterst märkligt på oss när vi utbrast att vi måste ha missat en film!

Sociala förpliktelser

Bildkälla: weheartit
Just nu är jag i ett sådant tillstånd som jag själv skulle vilja säga kallas "gömma sig under täcket tillstånd". Om ni inte har luskat ut det redan så kan jag berätta att det innebär att jag just nu bara vill krypa ner i sängen och gömma mig under täcket, och detta beror inte endast på de ytterligare 600 kronorna jag fick för andra gången i parkeringsböter idag, utan på grund av att jag älskar att socialisera mig. Att vara social innebär också en mängd sociala förpliktelser som blir allt mer psykiskt krävande ju mer jag ägnar mig åt den sociala biten. Jag är förälskad i just den biten, men ibland kan man ta sig vatten över huvudet över de krav som faktiskt ställs på mig som arbetskamrat, familjemedlem och vän. Det är inte så lätt alltid, ibland kan det minsta lilla, som att svara på ett litet textmeddelande vara ytterst krävande. Är ni med mig?

Festligt mycket kärlek!

Det blev som sagt ofantligt festligt i helgen, med både födelsedagsfest, fest med vänner och utgång. Hur som helst ser ni bilder från fredagsnatten som jag har lyckats sno till mig av Hanna. Jag fick ett oerhört vackert välkomnande av dessa underbara människor med låten Det var jag, och en gigantisk gruppkram. Ni är så fina! Kärlek!

Eling Kling for H&M!

Så otroligt, äckligt bra och häftigt. Elin Kling for H&M! Hon är verkligen fantastisk. Elin Kling kommer ut med sin egen kollektion med H&M. Vilken fantastiskt nyhet såhär denna morgonen när allting annat inte blev som jag tänkt mig! Nu ser jag verkligen fram emot att få se kollektionen i butik och på nätet, men frågan är när detta kommer att inträffa? Läs mer på Klings hemsida.

Tequilahelg

Jag kom precis tillbaka till verkligheten efter en helg fylld av tequila och en massa underbara vänner och nöjen. Förhoppningsvis ska jag se till att lägga ut några pinsamma fotografier, men just nu är jag så häpen över att jag i verkligheten faktiskt går i skolan och har en vetenskaplig rapport som ska vara inlämnad om 15 timmar, så jag ligger bara och luktar på cigarrettröken som har fastnat på min högerhands fingrar.

Bra hårdag!

Just nu har jag ett gigantiskt problem - jag vill inte lägga mig på grund av att jag har en så bra hårdag idag! Det inträffar ju ungefär en gång om året för min del, så det är kanske därför jag överdriver det hela en liten aning. Men har inte ni känt sådär också, för att om ni går och lägger er så kommer håret naturligtvis se ut som ett fågelbo dagen efter, för två bra hårdagar inträffar aldrig efter varandra?
Därför bjudet jag på detta enormt genomarbetade porträttfotot från toaletten! Fokusera nu på håret för det har aldrig varit så fantastiskt i mina ögon, och apropå ögon, nu förstår jag verkligen varför folk säger åt mig att de är så stora, för det är dem verkligen! Dessutom är det ena stort och det andra litet, så det förstorar ju effekten en del!

Har du hört, va?

Jag vaknade helt klart på fel sida denna torsdagmorgon, men som tur var lyckades jag hålla mig ifrån ett bittert inlägg om hjärtesorg och dylikt, men efter en heldag med två underbara vänner från Göteborgstrakterna är humöret på topp återigen och jag kan då ta tillfället i akt att säga att jag spenderade kvällen med god mat, brieost (se bild på Linn inklusive ost överst) och kaffedrickande!

För alla gånger som vi dansat

Jag spenderar aftonen med Familjen i högtalarna och med att dansa omkring i mina egna dagdrömmar. De påminner mig om eufori.

Onsdagens planering

Denna kära onsdag ser ut på följande vis: jag ska se till att ta tummen ur röven och göra mig i ordning så att jag kan ta bussen till skolan. Väl i skolan kommer jag att försöka väcka mina ambitiösa viljor till liv, för jag vet att dem finns där någonstans inom mig, och plugga inför tentan som jag knappt har börjat med men som ska vara färdig denna fredag. Därefter, kl 18 ikväll (får se om jag orkar sitta i skolan så länge), ska jag träna cirkelgym och sen ta bussen hem helt äcklig och svettig, äta middag och unna mig lite tv-tittande om jag har kommit tillräckligt långt med studierna. Vad sägs som det?

Vintisdag

Jag vet inte vad det är som har hänt med mig, för även om jag i går sov tretton timmar i streck och var förfärligt trött när jag vaknade så spenderade jag också gårdagskvällen med att dricka vin hemma hos Amanda, med de mest underbara tjejerna från min klass.
Lagom salongsberusad tog jag bussen hem och somnade någon gång vid ett- tiden. För att sedan, denna onsdagsmorgon, vakna en timme innan klockan ringde utan att kunna somna om igen. Jag är hur pigg som helst, men man tycker ju med tanke på omständigheterna att jag egentligen borde ha känt mig som en zoombie när jag vaknade. Ack nej! Jag tror helt enkelt att jag är glad och lycklig. Eller?

Det var jag

Det bästa från Familjen som jag spelar konstant just nu är låten, Det var jag. De uppträdde även i buren på Musikhjälpen med denna låten. Äckligt härlig. Saknar dig fast du står här mitt framför mig.



Måndag och en ny vecka

Jag har nästan precis kommit hem efter att spenderat hela förmiddagen, sedan klockan 6 i morse med att inventera på jobbet. Kalas bra gick det även om det fanns vissa smärtsamma ögonblick. Resten av dagen kommer se ut ungefär på följande vis; jag ska plugga till mina tentor och sedan ska jag träna spinning ikväll. Spinning är ju inte riktigt min grej, men såhär kring jul finns det inte så många andra pass att välja mellan.
Jag ser fram emot denna veckan, även om den visserligen innebär att jag har flera inlämningar i skolan, så kommer alla kärt efterlängtade vänner hem från sina julvistelser. Redan idag kommer det hem en underbar liten böna som hade förmånen att fylla tjugoett år igår! Snart är det min tur.

2011

Jag måste skärpa mig, antingen bloggar jag eller så gör jag det inte. Hur som helst, nyår var väldigt trevligt. Jag var med två vänner och åt sex rätters middag på Årstiderna på Lilla torg och därefter var det hemmafest. Förhoppningsvis kommer 2011 att vara ett fantastiskt år, och jag vågar knappt säga det, men med tanke på att 2010 innehöll dödsfall och ett evigt brustet hjärta så kan väl inte 2011 bli annat än bättre?