Ny blogg?

I mitt huvud kretsar det just nu lite funderingar till att starta en ny blogg, vilket hade varit fantastiskt passande såhär vid årsskiftet. Men det är så otroligt mycket jobb med det och samtidigt känner jag att jag inte är fullt så nöjd med den blogg jag har idag, så kan jag inte komma på någonting bättre ändå. Vad tycker ni? Har ni några tips och idéer?

ICA reklam, hiss eller diss?

Ännu en ICA reklam, som visades strax innan jul, som näst intill får mig tårögd av skratt. Eller vad tycker ni?
Dock gillar jag inte den reklamen som pågår nu, där Stig säger att hans nyårslöfte är att sluta röka och att man kan gå med honom i den kampen. Visserligen är det en bra sak, men det känns lite väl hyckleri?

Korsring från Cocoo

Jag blev alldeles paff när jag såg att ringen som jag beställde från Cocoo redan hade kommit! Jag tror att jag skickade min beställning sent på måndagskvällen, och fick den redan idag! Kanonbra! Jag har ju talat om korssmycken tidigare, och tänkte beställa från ett annat ställe, men hon skulle inte öppna sin butik förren i slutet av december så jag orkade inte vänta. Också hittade jag Cocoo.se där liknande smycke fanns, för ett mycket billigare pris!

Nyår med Tina

Bildkälla
Igår startade det första avsnittet med Nyår med Tina, som man kan säga är en uppföljare till Jul med Ernst fast med Nyår i stället! Båda deltar som gäster i varandras program. Tina Nordström är ju fantastisk med sin breda och vackra skånska och i detta programmet kan man få lite tips om smått och gott som kan användas under nyårsfirandet. Den andra delen sänds ikväll på tv4 kl 20.00, jag hoppas att ni ser det!

Måndag kväll

Jag har precis duschat efter träningen och ska nu krypa ner i sängen i min nya röda morgonrock som jag fick i julklapp, med en varm tekopp i mina händer samt kolla på Cinderella man med den fantastiska Russell Crowe i huvudrollen,  som började precis på kanal 9.

Kavaj från Topshop

Som sagt, jag köpte bland annat en kavaj från Topshop idag på mellandagsrean. Tyvärr är det inga bra bilder, för man ser inte riktigt den snygga färgen på kavajen men det får gå ändå. Jag köpte den för halva priset, det vill säga för endast 500 kr! Den är lite oversize med rynkade detaljer på armarna.

Nej tack, till byxorna från H&M

Jag fick byxorna i skinnimitation från H&M idag. Tråkigt att H&M har så lång leveranstid, en månad, för man hinner ju både glömma bort och tröttna på det man hade beställt! Detta var ju en av anledningarna till att jag bestämde mig för att inte behålla byxorna och dessutom för att de helt enkelt inte satt som jag har tänkt mig.

Start för mellandagsrea

Jag spenderade dagen med min moder i Lund i köpcentrumet där. Som förhoppningsvis ingen har missat så startade samtliga butiker sin mellandagsrea idag. Visserligen tjuvstartade många redan igår. Jag lyckades i alla fall fynda en kavaj som jag tidigare har tittat på från Topshop, för halva priset och likaså ett linne. Dessutom köpte jag ett par svarta jeans eftersom mina gamla har gått i sönder. Jag är så bekväm att jag köpte ett likadant par och bara grabbade tag i samma storlek och betalade. Väldigt bekvämt, men det var ingen rea på dem men de är billiga som det är ändå. Jag är för lat för att fotografera plaggen, helt enkelt är jag väldigt bekväm just nu.

Julafton

Jag tittade på sista avsnittet ur Sunes Jul på den här vackraste julbloggen av dem alla. Jag hittade en snutt i filmen som verkligen passar in på dagens dag, självaste julafton. Hoppas ni får er ett gott skratt och en god jul!

Korssmycken

Sitter här, kvällen innan julafton, och är alldeles pirrig i magen! Okej, nej inte riktigt. Jag skulle tippa på att det beror på julgodiset. Jag kommer förresten skylla allting på julgodiset fram tills nästa år så ni är medvetna. Jag blev ju grymt sugen på det här med korssmycken, och precis när jag bestämt mig för vad jag skulle beställa, och var väldigt fokuserad och beslutsam på att skicka min beställning, så upptäckte jag att man först kan börja beställa igen den 26:e! Ajdå. Men så klockan 00.01 den 26:e december kommer jag beställa följande smycken av Johanna:


Juletiden spökar i mitt hjärta

Såhär två dagar innan julafton, har jag nu äntligen inhandlat samtliga julklappar och lyckats träna två träningspass som är det minsta per vecka för min del. Speciellt nu när det kommer bli en hel del julgodis. När jag kom hem från träningen denna afton så hade mamma bakat knäck och jag var ju inte sen med att stoppa i mig några! Tråkigt nog måste jag tillkännage att livet helt enkelt bara flyter på!
Usch, så här äckligt vanligt och ångestbefriande borde inte min vardag vara, kanske är det det här med juletiden som spökar runt i mitt hjärta.

Panikjulklappshandling

weheartit
Kylan fortskrider här i Skåne och vi ligger fortfarande på omkring tjugo minusgrader! Väldigt kallt för att vara i Skåne och ytterst mycket snö såhär års. Vi brukar vanligtvis inte få så här mycket snö förren i slutet av januari! Idag ska jag åka hem till mina kusiner på julfika tillsammans med min kära moder, därefter måste jag kasta mig ut i snön och panikköpa de sista julklapparna som jag ännu inte har gjort! Är det bara jag som inte har köpt alla julklappar ännu?

Ett nytt litet liv

Det är mycket sorg och tragik som har inträffat under detta snart gångna året. Men nu ser jag väldigt mycket fram emot ett nytt spännande år, för första gången på mycket länge. Och det jag ser absolut mest fram emot är att jag ska bli faster åt ett nytt litet liv, i maj! Jag känner mig väldigt stolt åt min storebrors och hans sambos vägnar. Här har ni det finaste som finns:

3 veckor

Jag flyttade hem efter tre veckor i lägenheten igår, och det var lite blandade känslor men framför allt var det negativt eftersom det kändes som när jag äntligen hade gjort mig hemmastadd så var det dags att flytta tillbaka hem till flickrummet. På ett sätt är det ju härligt att vara hemma, speciellt nu kring jul, men därefter blir det nog tal om att skaffa en egen bostad. I övrigt har jag haft väldigt roliga veckor!

Fortfarande här

Tack så hjärtligt för att ni fortsätter läsa, trots att jag knappt har ägnat den här bloggen mer än ett par sekunder de senaste veckorna. Men jag har så fruktansvärt mycket annat i tankarna att jag inte har en aning om hur jag ska kunna uttrycka det i ord, men jag är fortfarande här.

Förfärlig torsdag

Om en morgon startade med 600 kr i parkeringsböter för att det skulle skrapa bort snö på vägen just på den sidan som jag parkerade, med en halvtimmes marginal, så kan dagen inte fortsätta annat än sämre och det var precis vad som inträffade denna morgon. Det gick bra att jobba, och bra med grupparbetet i skolan men just nu är jag så fruktansvärt bitter över att jag hade sådan otur, och att den oturen kostade mig 600 spänn. Egentligen vill jag hålla en lång monolog över hur jag avskyr parkeringsvakterna, men det var ju faktiskt jag som inte läst ordentligt. Sura pengar såhär till jul. Just nu är allting förfärligt surt.

Äntligen tisdag!

Äntligen tisdag! Jag har precis vaknat och ska se till att äta mina piller och slänga i mig en macka, sen ska jag packa lite saker som jag glömde förra veckan som jag ska ta med mig till lägenheten. Mellan tolv och halv fem ska jag jobba lite och därefter ska jag sticka direkt till lägenheten och göra i ordning, och om jag orkar så kanske jag ska hinna med att träna. Sen kommer Emma också ska vi dricka rödvin och bli salongsberusade och prata om livet! Om allting går enligt planerna så kommer det bli en fantastiskt tisdag!

Fraktfritt på Nelly denna veckan!

Mellan den 6 till den 12 december är det ingen fraktavgift när du beställer något från Nelly. Jag har jobbat idag och det var kanonmysigt med barnen, men nu visar det sig att jag ska jobba hela veckan. Visserligen inte fulla dagar, men ändå från och med idag tills på söndag! Det är bara att jobba på.
Jag har tränat IndoorWalking idag, ätit jättegod mat och krängt lite godis trots att jag knappt hunnit med näsan in genom dörren. Jag ser fram emot en bra dag i morgon, en dag i sänder är det som gäller just nu!

Julklappar!

Igår fortsatte kvällen med att jag slog in julklapparna jag hittills lyckats köpa. Har ni köpt några julklappar ännu? Jag har en del kvar att handla, men jag kan definitivt påstå att jag hunnit en bit på vägen och att jag har fått ytterligare julkänsla. Nu ska jag iväg och jobba lite.

Lussebak och julkänsla

Jag är hemma hos familjen, äter god mat och bakar lussebullar. Pappa och jag rullar ut degen och formar dem till egenartade lussekatter medan mamma tillredde degen och bakade bullarna i ugnen. Det är en stor avsaknad av julkänsla i lägenheten, så det känns så oerhört skönt att vara hemma i denna trygga och mysiga tillvaro med en värld som doftar nybakat.

Fröken Livrädd och Kärleken

Under ett tag har jag suktat efter Joanna Rubin Dragners tecknade roman, fröken Livrädd och Kärleken. Jag lyckades hitta boken på tradera, och dessutom vann jag budgivningen med boken till ett billigt pris men det var först idag som jag slukade i mig denna korta tecknade roman med fantastiska bilder och vackra metaforer. Jag gillar egentligen inte det här med bilder, men i detta fallet var det bilderna som gjorde romanen vacker. Det jag saknade var dock lite djupare ord och känslor men den var trots detta mycket vacker.

Miracle on 34th Street

Jag är lite ledsen över att jag inte känner någon julkänsla ännu. Gör ni?

Kavaj från Zara

Lite roliga bilder kanske, men jag tog dem precis innan jag skulle gå ut igår. Jag köpte en ny kavaj från Zara för 599 kr. Den svarta klänningen köpte jag på Carlings för 349 kr förra veckan.

Här i Malmö

Världen är vacker här i Malmö och idag har det snöat som aldrig förr. Jag traskade genom små trottoarer med vinflaskor och matkassar genom snöovädret som aldrig ville ge vika. Men jag saknar mina nära och kära, och speciellt saknar jag den vackraste människan i världen som aldrig mer kommer att finnas hos mig oavsett vilken plats jag befinner mig.

Byxa i läderimitation 199 kr

Jag kom nyligen hem från ett tandläkarbesök som gick förvånansvärt lyckat vilket innebär att jag inte hade ett enda hål. Dock finns det mycket kvar att göra, men det är en bit på vägen! Eftersom jag inte kommer att lägga pengar på dyra hål så bestämde jag mig för att unna mig ett par byxor i läderimitation med hög midja från H&M. De kommer dock inte förren i vecka 51, men vi får hoppas att de passar då trots allt julgodis! 199 kr kostar dem och är inget tveksamt köp!