Hår och träning

Håret blev inte direkt som jag hade tänkt mig, men nu när jag har vant mig lite vid det, så har jag insett att skillnaden kanske är för liten! Men jag ska ha det så här ett tag nu. Håret blir också ljusare av solen nu i sommar så det är inte lönt att färga det ljusare i alla fall. Nu ska jag till Malmö och träna Indoor Walking!

Klippa och slinga

Jag har fått tid att klippa och att slinga håret redan i morgon. Egentligen hade jag bokat en tid nästa vecka på en annan frisörsalong, Hair 4 U, men efter att jag hade ringt dit så kom jag på att det är Valborg redan på fredag(!!). Så jag fick ringa till min gamla frisör i stället och som tur var hade de en tid till mig redan kvart i tio i morgon. Jag vill ju känna mig fin på Valborg så förhoppningsvis blir det bra. Jag har ljust (näst intill sönderblonderat) hår, men jag har slutat färga det och fått en ofantligt lång utväxt, jag har knappt vågat gå ut! Men nu ska jag göra lite mörkt blondare slingor.

MQ- Joel Kinnaman!

Jag och Bengan var på Center Syd i Löddeköpinge igår. Efter ett stort antal felkörningar och efter att ha passerat x-antal städer så kom vi slutligen fram. Det blev en hel del underkläder, bland annat en beiget underklädesset från Gina Tricot som tyvärr inte fanns med på deras hemsida. Men gissa vem som stod i skyltfönstret hos MQ i en Bläckkavaj om inte Joel Kinnaman som vi känner till både från Snabba cash, I Skuggan av värmen och i Johan Falk filmerna. Joel Kinnaman är MQ´s ansikte utåt i deras festklädeskampanj.

Aprilläppar

Läppar av törne som kysser upp sår och lämnar dem till att svida från saltet av mörka tårar.

Liftarens guide till galaxen - Och en grej till!

Jag får regelbudna nyhetsbrev i min mail av Bokus. I nyhetsbrevet som jag fick häromdagen kunde man läsa om några nyheter på Bokus.se bland annat uppföljaren till Liftarens guide till galaxen; Liftarens guide till galaxen- Och en grej till!. En mycket rolig nyhet eftersom jag tror att de flesta känner till boken eller i alla fall sett filmen. Om sanningen ska fram så började jag läsa Liftarens guide till galaxen men blev avbruten av annat så jag han endast läsa ett par inledande kapitel och sen dess har boken legat på hyllan bland "Böcker som jag har köpt och vill läsa, men som jag inte har hunnit läsa än".

Författaren till den ursprunliga Liftarens guide till galaxen är Douglas Adams, och för er som vet lite mer om honom, så vet ni också att han inte längre har livet i behåll. Därför är det Eoin Colfer som har skrivit denna intressanta uppföljare som ska handla om Arthur Dents fortsatta äventyr i galaxen. Det är nu trettio år sedan Liftarens guide till galaxen publicerades så Liftarens guide till galaxen- Och en grej till! ska presenteras för den nya generationen av läsare. Mer finns att läsa på Bokus hemsida här.


Quid pro quo

Ja, finare än såhär blir det inte! Även om det finns grymt mycket förfärligare foton från samma kväll, i alla fall på mig. Jag ville bara lägga ut en bild, dels för att jag aldrig lägger ut bilder och dels för att just den här kvällen kändes som den gamla goda tiden, som tydligen inte har övergett oss än!

Bortom ljus och mörker

"Hon ligger med örat mot hans bröst, lyssnar på hjärtslagen, lugnt, tryggt, beständigt. Hon önskar att hon fick ligga därinne, bo i hans trygghet, andas i hans hjärta, vila i hans bröst."