Effektiv kväll

Här ser ni en del av de saker jag köpte i onsdags; bl a boken En dag (som jag vill hinna läsa nu innan jag hinner se filmatiseringen av den), stekpanna, kaffekokare, bomullspads, tvål, Synoss shampoo/balsam & värmespray. Mer balsam, hårinpackning, handtvål, duschtvål, katrull, tre cd skivor, hörlurar skärbräda, skålar, ugnsvante, tränings t-shirt, sportbh, strumbyxor osv.
Frdagskvällen spenderas hemma; med firande av en otroligt generös och fin gåva som jag fick av mina kära föräldrar. Detta innebar för mig, en kompett tacomiddag och massor av naturgodis. Dessutom har jag hämtat bananlådor och ska påbörja nedpackningen av mina böcker. Därefter blir det lite studier och avslutningsvis film och Pepsi Max. En fin och effektiv kväll.

Postat av: puffiie

sv; Jätteroligt att du är med och tävlar i veckans blogg! Säger till när de 4 vinnarna är utsedda.

Allt bra? KRAM



(För att öka din chans att vinna så kan du följa mig på bloglovin, skriva om min tävling på din blogg/facebook eller sända flera kommentarer!)

2011-09-16 @ 20:41:11
URL: http://puffiie.blogg.se/
Postat av: Byyemma

Tack så mycket! kan inte röra så bra tog verkligen hårt! Men får hoppas de blir bättre under natten tack så mycket sötis :)

2011-09-16 @ 21:20:23
URL: http://byyemma.blogg.se/
Postat av: Marill

JA verkligen :D

2011-09-17 @ 14:44:41
URL: http://marill.myshowroom.se
Postat av: MyViola

Alltså jag måste nästan börja följa din blogg bara för att du har Regina Spektor citat i headern! Samson är en av mina favoritlåtar!

2011-09-17 @ 15:22:06
URL: http://myviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: