Flickan från ovan (The Lovley bones)



Det har blivit mycket mys med många filmkvällar den senaste tiden. Den senaste filmen som vi såg nu i fredags var Flickan från ovan (The Lovely bones) som är baserad på boken Flickan från ovan som är skriven av Alice Shebold. Jag har läst Flickan från ovan men det var ett par år sedan så jag hade svårt att jämföra filmen med boken, vilket i och för sig var ganska skönt med tanke på att jag slapp vara så kritisk under filmen.

Det var en hemsk film, men tanke på att det handlar om en flicka som mördats och från himlen berättar hon nu sin historia samtidigt som jakten efter hennes mördare pågår på jorden av hennes pappa. Jag vill minnas mig om att boken var mycket bättre, för det var en massa övernaturliga scener i filmen som skulle föreställa olika platser som flickan, Susie, befann sig på innan hon kunde komma till himlen (hon ville hitta sin mördare först) som jag inte alls gillade. Men miljön var spännande och det märktes att det utspelades på 70-talet med tanke på Susies senapsgula byxor. Men absolut sevärd om man har läst boken.


Postat av: Laura

Det ääär självklart.. alla de som vill vänta skall respekteras :)

spelar ingen roll

Tycker du ska gå in o kolla på mina videobloggar och titta det med förhållanden som jag gjort.. och de roliga videobloggar därav jag klätt ut mig i olika karaktärer :)

Under kategorin: Videoblog by Laura

2010-06-14 @ 22:28:14
URL: http://laurau.blogg.se/
Postat av: Agnesa

Filmen är grym!

2010-06-15 @ 00:12:07
URL: http://abekteshii.blogg.se/
Postat av: Ida We

Vill se... :)

2010-06-15 @ 15:41:32
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Agnesa

SV: jaha okej :) tacktack!

2010-06-15 @ 15:47:36
URL: http://abekteshii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: