Årets julkalender

I samband med mitt inlägg om att julkalendern hade kommit ut i butik så har jag få otroligt många frågor om vad årets julkalender kommer att handla om. Årets julkalender heter Hotell Gyllene Knorren, och handlar om familjen Rantanen som har köpt ett hotell, Hotell Orren, som de försöker rusta upp. Problemet är att det finns en gris som har för vana att lägga sig i hotellgästernas sängar, därav namnet Hotell Knorren. Det sker även en del andra märkliga ting på hotellet och bland annat så ryktas det om att det spökar..
Frågan är om årets julkalender påminner lite om Mysteriet på Greveholm? Eller om den helt enkelt kanske är lite bättre? Vi får se! Läs mer om årets julkalender här.
På bilden ser ni familjen Rantanen. Mamma(Maria Sid) och pappa (Peter Engman). Storasyster Isadora (Linnea Firsching) och lillebror Ingo (Buster Isitt).
Årets radiokalender, "De vilda helgonen", kommer handla om tre barn som ska göra goda gärningar fram till julafton. Det är författaren Ulf Stark som har skrivit årets radiokalender.

Postat av: Hemmakatten

Ja, det var riktigt mums med kalops. Hoppas ni har en fin lördag. ÖSregn här så det blir innemys.

2010-10-23 @ 17:01:03
Postat av: Therese

Alltid svårt att slå de gamla klassiska julkalendrarna program som varit.

2010-10-23 @ 19:31:43
Postat av: Michan

Tycker att julkalendern bara blir värre och värre. Tacka vet jag Sunes jul =)

2010-10-24 @ 10:24:19
Postat av: Anonym

Vad hände med dem gamla mysiga julkalendrarna..

2010-10-27 @ 12:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: