H.I.T

Min dag har sprungit iväg otroligt fort och det känns som jag knappt har gjort någonting på hela dagen. Helt sant är det dock inte, för idag testade jag ett nytt träningspass på Friskis och Svettis, nämligen H.I.T (högintensiv träning).
Nyckeln till framgång inom träning är variation, så när jag såg att det fanns platser kvar var jag bara tvungen att testa. Friskis hårdaste träningspass (som de kallar det) består av fyra sektioner där man kör en kombinerad övning (typ, burpees, knäböj över till andra sidan salen och sen situps) som vi i detta fallet gjorde sex repetioner på varje också håller man igång i fyra minuter per sektion dvs sammanlagt 16 min intensiv träning.
Jag tyckte det lät lite, men sen var det en rejäl uppvärmning med övingar och löpning, och dessutom körde vi en bonusövning i slutet då alla fortfarande var taggade men såklart rejält trötta. Riktigt roligt träning, och jag kommer definitivt testa det igen. Har ni testat H.I.T?

Postat av: fanny

sv; ja de är lite jobbigt. har börjat med stavgång nu så får se hur de är :D

2011-08-08 @ 22:32:19
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: therese

sv: Ja eller hur! Verkligen helt sjukt. Man vill inte riktigt förstå, det är så svårt att tänka sig om man skulle va i den situationen själv...

2011-08-09 @ 11:09:23
URL: http://theresesandstroem.blogg.se/
Postat av: Lizze

Det är jätteenkelt att göra! Det blir inte så tjock deg som vanligt bröd eftersom man inte har mjöl i, så du behöver inte knåda det :)

2011-08-09 @ 14:25:06
URL: http://lizettethornellthyr.blogg.se/
Postat av: livetoday - 52 kilo

WHHAA! jag blir trött av att titta på det där. JISSES vilket tempo!!!!! :D det vore kul att testa! :D

2011-08-10 @ 11:34:30
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Olivia

Fin fin blogg du har! Verkar ha ett högt tempo, härligt! ;)

2011-08-10 @ 17:14:53
URL: http://oliviasamuelsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: